Bijzondere roos!

Houdini roos VIPROSES van sassen

Bijzondere roos!

 

Wat een super roos: VIPROSES Houdini!

 

Speciaal ingekocht via mijn groothandel Babstar jr. voor mijn bruidspaar.

 

 

Vrijdag 12 september was het zover. De wekker ging bij mij om 4 uur. Was toch wel vroeg. Maar de moeite toch zeker waard. Om half 5 werd ik afgezet bij de winkel en deed ik de lichten aan van de winkel. Ik ging wat moois iets bijzonders maken voor Lianne en Richard!Het bruidspaar wilde graag iets anders, ze had al een foto via het internet voor mij opgezocht en zoiets als dat wilde ze graag dragen op haar trouwdag. Natuurlijk kan dat. We zijn in gesprek gegaan over de kleuren en welke rozen dat er zouden worden gebruikt. Want ja, er zijn verschillende oranje/ roze rozen. Na wat onderzoek heb ik samen met mijn inkoper de ‘Houdini’ roos gevonden. De perfecte kleuren in 1 roos gekweekt. van roze naar oranje.

 

 

Alleen het hartje, ja die was niet door de keuring heen gekomen dus dan maar creabea zijn, en dat kunnen wij wel zei ik. We gaan gewoon een andere roos bestellen en dan die als hart gebruiken en de andere blaadjes van de ‘houdini’ roos gebruiken om er 1 geheel van te maken.

Het bruidspaar is een week ervoor nog even langs geweest om te kijken of de kleuren van de ‘houdini’ roos echt de kleuren waren die ze graag wilden. En ja het was perfect de kleur.

Houdini roos VIPROSES van sassen

Dus daar stond ik om kwart voor vijf ’s morgen in de winkel te plakken. Maar met veel liefde, wat was dit leuk om te maken! Vooral dat de roos steeds groter werd kreeg ik zelf ook het effect te zien. Het was zoals op de foto alleen zoals het bruidspaar het graag zag in hun kleuren en de kleuren wat meer bij elkaar.

Ook de corsages voor de bruidsmeisjes en de andere corsages ging ik klaar maken. Zo vers mogelijk. Dus dat betekend dat ik deze ’s morgens nog maak. Alles nog mooi ingepakt en toen kon ik op weg naar Veendam!

Houdini roos VIPROSES van sassen corsages

De weg naar Veendam was een plaatje om te zien: de hele hemel was oranje en door de mis wat mysterieus! Maar zo mooi buiten.. oranje en naast mij op de stoel het prachtige oranje/roze bruidswerk.

bruidsboeket roos houdini bruidsboeket roos houdini

Toen ik aan kwam rijden werd ik opgewacht door twee allerschattigste bruidsmeisjes en dit al om kwart voor 8 hè! Het haar allebeide zo mooi ingevlochten en allebei een prachtige bruidsjurk aan. Zo mooi om te zien. Ook kwamen de ouders van de bruidegom naar buiten, de ene in de duster en de andere in pyama, want ja er werden wel foto’s gemaakt! Geweldig om te zien! Bruidegom stond ook al klaar in zijn pak! Dat was zeker de foto’s waard! En wat was het mooi weer!

bruidsboeket roos houdini bruidsboeket roos houdini

Ik heb van de week een prachtige foto van dit bruidspaar mogen ontvangen!

bruidsboeket roos houdini

Dank jullie wel voor een prachtige ochtend! Wat heb ik genoten! En wat fijn om te horen dat jullie veel complimenten hebben mogen ontvangen ook t.n.v. het bruidsboeket! Super!

 

Liefs Karien

 

Voor meer info van VIProses van Sassen:

 

No Comments

Post a Comment