(&)Bloemen

Bloemist in hartje Borger: &bloemen een prachtige bloemenzaak in Borger Bloemist in Borger: maar niet alleen uit Borger; klanten komen uit de hele regio voor onze boeketten, ‘even op visite’ boeketjes, trouwbloemen, afscheidsbloemen en creatief bloemwerk.

bloemenwinkel borger enbloemen borger drenthe mooi hunebedden bloemen bestellen online
Verrassingen

Maar veel klanten prijzen Karien ook om haar wisselende verrassende presentaties van leuke en nieuwe ideeën, op het gebied van bloemen, planten en wonen, in ieders prijsklasse. De winkel wordt regelmatig opnieuw ingericht, zodat ieder bezoek aan de winkel nieuwe verrassingen voor de klant oplevert.

Ruimte

&bloemen wordt gekenmerkt door sfeer, ruimte en natuurlijke bloemen en planten. Karien, vind dit zeer belangrijk in haar winkel: de producten die in de winkel staan gepresenteerd worden het beste uitkomen in de ruimte.”

Natuurlijke materialen

Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt. Eenvoud siert. En er wordt vanuit het product gewerkt. Karien werkt graag met thema’s die voortkomen uit de seizoenen. Neem als voorbeeld de kerstshow die ieder jaar word gegeven in november: een kleine sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=0lelVYnfY3Y Bent u op zoek naar iets specifieks? Heeft u behoefte aan gericht advies? We helpen u graag.

Creatieve bloemwerken

Creatieve bloemwerken &bloemen bloemstukken worden door vakbloemisten gemaakt. We horen vaak dat onze stukken een ereplaats in een kamer of kantoorruimte krijgen. Doordat de bloemisten alles zelf maken zijn ze altijd creatief bezig met de producten die ze binnen krijgen. Ze kunnen zo altijd een creatief bloemstuk maken naar de wensen van de klant. “Ik kreeg van mijn collega’s een bloemstuk. Jullie hebben dat gemaakt. Ik wil jullie even laten weten hoe mooi ik het vind. Het is zo creatief! Ze staan midden in mijn kamer en ik loop er een paar keer per dag naar toe om die prachtige bloemen en opmaak te bewonderen.”

Een arm vol bloemen of een klein boeket

Bij &bloemen kunt u terecht voor een prachtige schattig “even op visite” boeketjes, een overweldigend boeket, of juist voor een mooie toef bloemen. Wij besteden aan iedere klant en aan ieder boeket evenveel aandacht. U kunt bij ons terecht voor een boeketje vanaf circa € 5,00 of voor een enkele mooi ingepakte roos. Want voor elke gelegenheid heb je misschien iets anders nodig. Voor speciale evenementen als de Vierdaagse maken we een prachtig snoepboeket, dat de kinderen (en volwassenen) de laatste kilometers trots met zich kunnen meedragen. In de winkel hebben we altijd boeketten klaar staan, maar we hebben ook een bloemenstelling met dagverse bloemen en kunnen uw boeketten ook helemaal naar uw wens opmaken. Iedere week hebben we een mooie aanbieding. Van een flinke bos pioenrozen tot mooie gladiolen. Volg ons op facebook dan grijpt u er nooit naast.

Even op visite

Een boeketje in &bloemenstijl

Even-op-visite boeketten zijn een uitvinding van een trouwe klant. Het zijn kleine, bijzonder opgemaakte bosjes met een klein prijsje. Desgewenst kunt u er een mooi passend vaasje bijkopen.

Met even-op-visite bloemen, tovert u een glimlach op het gezicht van uw gastvrouw (of gastheer).

“Hebben jullie nog zo’n fijn ‘even-op-visite’ boeketje? Ik ga nog even snel een kop koffie drinken bij mijn tante”

 

Een voortdurende stroom creaties

In de winkel vind je overal mooie opgemaakte vazen en schalen. Alle bloemschikkingen in de winkel maakt Karien en haar team zelf en alles is er in verschillende prijsklassen. Zo zijn er bijvoorbeeld handgemaakt opgemaakte kransen, eigen gemaakte plantenarrangementen in moderne stijl maar ook leuke opgemaakte vaasjes met losse bloemen. Klanten die een eigen schaal of pot meenemen om te laten vullen zijn blij verrast. Karien pakt her en der producten uit de winkel, zoals prachtige zijde, natuurlijke takken en amaryllisbollen. Staand aan haar werkbank, die ook dienst doet als toonbank, maakt ze in een handomdraai een prachtige schikking. Terwijl je er bij staat.

Seizoenen

Karien werkt graag met thema’s die voortkomen uit de seizoenen. Zo is &bloemen nu druk bezig met de voorbereidingen van Kerst. Ja dat duurt nog even maar…. na de vakantie moet alles al besteld zijn. Alles wordt aan een thema gekoppeld. Mooie perentakken, die her en der in de winkel gepresenteerd worden, kerstbomen met lichtjes,prachtige en bijzondere soorten amaryllisbollen of snij, glazen waxinelichtjes, waar je ook mooi een paar bloemetjes in kunt schikken. Maar ook leuke FIDRIO vaasjes en natuurlijk niet te vergeten kerstdecoratie en bloemstukken met oa. diplosylos. De winkel is hiervoor 3 dagen dicht om de winkel helemaal om te stijlen in het thema.

bloemenwinkel borger enbloemen borger drenthe mooi hunebedden bloemen bestellen online