bloemist_in_borger

Bloemist in Borger

Bloemist in Borger …&bloemen houdt van Borger

 

 

&bloemen. De! bloemist in Borger staat in Borger en de wijde regio bekend om de hoge kwaliteit en originaliteit.

Bloemen zijn mijn passie, onze boeketten geven het leven kleur. Ik ben bloemist in hart en nieren. Van een klein bosje bloemen voor oma, tot een bloemstuk voor een klasse restaurant. Van een snoepboeket voor uw neefje dat z’n zwemdiploma haalt, tot een ‘gewoon omdat ik van je hou’ bos bloemen voor uw geliefde. Bloemen bezorgen in Borger of o.g. We maken alles met dezelfde aandacht in onze winkel.

De bloemist in Borger is geboren in het Refaja Ziekenhuis “op” Stadskanaal, maar snel naar terug naar Borger! Borger bekend veel voor mij. Opgegroeid, toen naar de basisschool, naar het voorgezet onderwijs, verschillende verenigingen….van oud papier ophalen tot glas ophalen…

Het was dan ook geen moeilijk beslissing om in Borger mijn bedrijf te beginnen. Mijn eerste baantjes waren ook in Borger: Tijdschriften rondbrengen…

Dat komt nu nog wel eens van pas, vele straten/nummer weet ik nog zo te vinden tijdens het bezorgen van bloemen in Borger.

Toen kwam ik bij de bakker te werken, al snel merkte ik dat het leuk vond om mensen te helpen met hun bestelling, maar nog leuker vond ik het om de belegde broodjes te maken, alles heerlijk op kleur leggen in de vitrine. Al gauw daarna zag ik aan de overkant dat er een andere bloemist in het pand betrok. Ik er snel heen:

ik zoek een stageplek voor mijn opleiding Kaderfunctionaris Bloemschikken en Binden:  Het antwoord was: Ja!!!

Ik was helemaal in mijn nopjes: en de rest is Historie! Ontslag genomen bij de bakker en niet meer uit de bloemen weg te slaan. Na vele stageplekken en werkplekken, binnen en buitenland, ben ik toch weer terug, bijna op de plek van mijn allereerste stageaanbieder, maar 1 straat verder, hebben wij het pand betrokken in 2008. Om hier met veel liefde en enthousiasme, mijn eigen bloemenwinkel te starten. Nu bijna 6 jaar verder, sta ik nog steeds met veel plezier in mijn eigen zaak.

Mijn allereerste klant als beginnend bloemschikster 15 jaar geleden, stond bij mij in de winkel: ze zei:

Ben jij dat meisje die vroeger hier achter werkte in de bloemenwinkel?

Leuk om te zien dan mensen je dan nog steeds, soms met een beetje hulp, je kennen van eerder. Of het nu is van showkorps, majorette, jazzballet, badmintonnen, basisschool of voorgezet onderwijs..

Zelfs dat ik, de oud bloemisten van Borger, bij mij in de winkel krijg, vind ik toch wel een hele eer, vooral als ze zeggen: Meid top gedaan!

Bloemist in Borger….the place to be!

 

bloemist_borger

Bloemist_in_borger

 

 

1 Comment
  • Miranda

    11 maart 2016 at 20:35

    11-03-2016 Heel erg bedankt voor de service, zeker op deze korte termijn, top! En ook ik had al gehoord dat ze de bloemen prachtig vonden, die eer komt jullie volledig toe. Graag tot een volgende keer!

    Groeten, Miranda

Post a Comment