boeket-bezorgen-in-borger

Boeket bezorgen in Borger

Boeket bezorgen in Borger!

Vaak krijg ik telefoon in de winkel: “Ik ben een verjaardag vergeten”!

“Kan ik nog een boeket vandaag laten bezorgen in Borger?

Een boeket bezorgen in Borger! &bloemen regelt dat voor u! Maar het liefst weten we dit voor 14.00 uur op de dag zelf. Natuurlijk kan ik in overleg om 17 uur of zelfs 18 uur ook altijd nog iets maken! Dat doe ik dan ook graag in overleg met de klant! Hoe leuk is het dan dat wij nog iemand blij mogen maken met een bloemen?!

Bezorgen doen wij zoveel mogelijk zelf. dat betekend dat klant met ons kan bespreken wat voor boeket of bloemstuk of bloemen het mogen worden. Zo kan ik de wensen van de klant voorop zetten. Naast kwaliteit en creativiteit vinden wij het ook heel erg belangrijk dat de wensen van de klant voor op staat! Het boeket of bos bloemen moet naar de wensen van de klant worden geschikt.

In Borger of omgeving kunnen diverse soorten boeketten bezorgd worden zoals veldboeketten, bruidsboeketten, verjaardag boeketten, geboorte boeketten, rouwboeketten, seizoen boeketten, kort gebonden boeketten, boeketten op groepen, boeketten op kleur, kleurrijke boeketten, moderne boeketten, rozen boeketten, zomerboeketten maar ook corsages, rouwstukken, rouwwerk, orchideeën, of uw eigen wensen…

Bestellen kunt u via onze webshop, bellen met de winkel of kom even bij ons langs om uw wensen te bespreken. https://www.enbloemen.nl/contact voor al onze contact gegevens!

U krijgt altijd echte &bloemen kwaliteit

Bloemen bezorgen in Borger en omgeving wordt door &bloemen in eigen beheer uitgevoerd. &bloemen heeft een eigen herkenbare styling en samen met de verse producten bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van de boeketten/bloemstukken gewaarborgd is.

boeket-bezorgen-in-borger