pit-partnersintrouwen-partners-in-trouwen-bruidsbeurs

Bruidsbeurs

Een bruidsbeurs met PIT!

De PIT bruidsbeurs wordt dan ook geen gewone bruidsbeurs:

pit-partnersintrouwen-partners-in-trouwen-bruidsbeurs
Nee zeker niet…een bruidsbeurs waar je volledig in een andere sfeer binnen komt! Het kan anders in bruidsbeurzenland vonden ze bij PIT. PIT ( Partners In Trouwen ) is mede opgericht door Ineke Pals van de Bruidssalon uit Stadskanaal en Karien Niemeijer van &Bloemen uit Borger, twee vakidioten, zij hebben een frisse start gemaakt wat betreft de samenwerking tussen bedrijven uit de trouwbranche die gevestigd zijn in de provincies Groningen en Drenthe! Samen met andere bedrijven hebben zij al 3 jaar lang goed bezochte bruidsbeurzen georganiseerd. Wat super dan ook dat PIT dit jaar een nog verfrissender nieuwe bruidsbeurs gaat organiseren, 1 mèt PIT! Een bruidsbeurs niet alleen voor a.s. bruidsparen, maar ook voor andere feesten. Wat te denken van een 12,5 jarig huwelijksfeest of 25 jaar en meer.
bm-4

Beleving!

Met PIT ga je iets beleven! Dit jaar wordt de PIT bruidsbeurs georganiseerd in samenwerking met het stoomtreinmuseum de S.T.A.R. in Stadskanaal. In deze prachtige unieke setting van een echt treinstation en diverse gerestaureerde stoomtreinen wordt op zondag 27 september 2015 de PIT bruidsbeurs gehouden. Online kun je je PIT-Trein-Ticket alvast reserveren! Je gaat namelijk tijdens de beurs niet alleen langs de stands lopen van de unieke leveranciers, maar je gaat met de PIT-stoomtrein rijden van Stadskanaal naar Veendam. In de trein word je als bezoeker verrast door diverse ondernemers die met jullie mee gaan naar Veendam! Op het perron van Veendam word je ook van harte welkom geheten door bedrijven die PIT voor je heeft geselecteerd! Uiteraard ga je weer gezellig terug met de S.T.A.R. stoomtrein naar Stadskanaal! En in Stadskanaal word je ook nog eens in de watten gelegd als bezoeker!
bruidsbeurs stadskanaal Bruidsboeket Bloemen Bruiloft &bloemen Borger

Bruidsboeket Bloemen Bruiloft &bloemen Borger

 

Speciaal voor mannen!

Op het gehele terrein van de S.T.A.R. Stoomtreinmuseum in Stadskanaal kom je meer dan 30 unieke leveranciers tegen. Met o.a. een schoonheidsplein, diverse workshops, styling, een trouwceremonie, een platform met meer dan 60 bruidsjurken en veel inspiratie voor je bruiloft. Nu weten ze bij PIT dat een bruidsbeurs niet echt een mannending is en daarom gaan ze op de PIT bruidsbeurs uitgebreid aandacht besteden aan de mannen! Op het mannenplein kunnen de aanstaande bruidegommen o.a. leren hoe zij hun zijn stropdas moeten strikken tijdens een workshop. Of heerlijk relaxen bij de barbier, of naar een whisky of wijnproeverij. Speciaal voor de mannen!
bruidsbeurs stadkanaaal

PIT staat voor:

uniek- spectaculair – bijzonder- gemoedelijk – innovatief – gezellig – passie – trouwen. Vanuit elke branche wordt 1 bedrijf toegelaten om deel te nemen. Met het organiseren van je bruiloft word je overspoeld door zoveel bedrijven dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! PIT heeft ze dus al voor je geselecteerd! Leuke stands, leuke ondernemers en natuurlijk leuke aanbiedingen! Leuk om te weten voor a.s. bruidsparen met jonge kinderen: er is gratis kinderopvang aanwezig. Binnenkort komt op de website alle informatie van de PIT-Trein-Tickets en vertrektijden. (www.partnersintrouwen.nl). Reserveer dus snel je tickets, want deze PIT-stoomtrein rit mag je niet missen!
bruidsbeurs stadskanaal