tambosi_geurende_roos_bloemist_borger_david_austin

Bruidsbeurs

Bruidsbeurs Exloo in Hotel-Restaurant De Hunzebergen

 

Nog een week, dan is het zover! Zondag 29 maart vindt de bruidsbeurs in Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen plaats.

&bloemen zal ook op deze bruidsbeurs staan. Wij willen deze keer jullie als bruidspaar een herinnering meegeven voor de toekomst.Wij zijn als enigste verkooppunt in Drenthe, ambassadeur van de enigste geurende roos. De Tambozi rozen komen uit Kenia en worden speciaal gekweekt voor hun geur. De geur van Lelie der dalen en de heerlijke geur van de David Astin rozen roepen bij veel mensen mooie herinneringen op. Herinneringen voor de toekomst; om aan jullie prachtige dag terug te denken.

 

 

geurende roos_bloemist_borger_david_austin

 

Het is echt een unieke beleving voor jullie mooiste dag! Een bloemvorm met vele blaadjes, waardoor veel mensen die van pioenrozen houden en deze door het seizoen misschien niet kunnen krijgen in hun bruidsbloemen, kun je dus nu kiezen voor deze prachtige geurende volle roos. Op dit moment zijn er vele kleuren, felle maar ook pastel tinten verkrijgbaar bij de Tambozi Farm uit Kenia.

 

tambosi_geurende_roos_bloemist_borger_david_austin
Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Exloo is een locatie voor uw huwelijksdag. Als u de statige oprijlaan oprijdt proeft u meteen de romantische sfeer die op dit landgoed heerst. Het hotel heeft een prachtige hoge ligging op de Drentse hondsrug met uitzicht over bos, heide en de meanderende Hunze. De mooie ligging, schitterende natuur, marmeren fontein en het idyllische trouwprieel vormen een schitterend decor voor uw grote dag. U kunt zelf een unieke invulling geven aan uw dag; van de huwelijksvoltrekking tot en met de huwelijksnacht. Door de persoonlijke benadering en de verscheidene sfeervolle ruimten is alles mogelijk op onze locatie.

 

parfum rozen kenia david austin

 

Live ceremonie!

Om 13.30 uur zal er een live ceremonie plaatsvinden tijdens deze bruidsbeurs. Bruidsparen krijgen een indruk van een huwelijksceremonie en leuke tips van diverse leveranciers.

De bruidsbeurzen van Fletcher Hotels zijn allen gratis toegankelijk. Een leuk item aan deze beurs is de VIP arrangementen. Gasten kunnen voor slechts € 4,50 per persoon een VIP kaart kopen. De eerste 50 bezoekers hebben deze gratis gekregen.

De VIPkaarten zijn inclusief:
* Roze shopper
* Trendy magazines
* Welkomstcocktail
* Lekkere hapjes
* Beste plaatsen ceremonie

 

bruidsboeket-trouwboeket-drenthe-trouwen-borger

 

&bloemen zal ook op deze beurs staan. Wij willen deze keer jullie als bruidspaar een herinnering meegeven voor de toekomst.

 

tambosi_geurende_roos_bloemist_borger_david_austin