bruidsboeket-trouwboeket-drenthe-trouwen-borger

Bruidsboeket bestellen

Bruidsboeket bestellen in Drenthe

Bruidsboeketten aan het googlen? Op zoek naar het boeket? Prachtige combinaties mogelijk. Bruidsboeket: je hebt ze in het klassiek, modern, natuurlijk…

Bij & bloemen in Borger, een prachtig dorpje in Drenthe kan je alles zelf aangeven wat je gemaakt wil hebben. Het is toch jullie trouwdag? Alles kan je zelf samenstellen: je kleuren, soort bloemen, grootte, afwerking.

Wil je wat meer persoonlijkheid in je boeket? Denk dan vooral aan kleine details. Lint kleur, kleine speldjes of een mooi broche? Of wil je graag je familiebanden laten terug komen in je boeket: heb je al eens gedacht aan een stukje stof te gebruiken van de jurk of sluier van je moeder of oma? Hier kunnen wij namelijk altijd een lint van maken om je boeket af te binden of in het boeket te verwerken.

Als traditie: ‘something borrowed’ .

bruidsboeket-trouwboeket-drenthe-trouwen-borger

bruidsboeket-trouwboeket-drenthe-trouwen-borger

Of als klein accent kleurdraad te gebruiken voor spiralen om zo nog even een klein tintje aan het boeket te geven, net even iets anders dan een speldenknopje.

 

ik, Karien, eigenaresse van &bloemen heb na mij afstuderen, enkele maanden in Kyoto, Japan gewerkt. ”Deze ervaring neem ik nog elke dag met mij mee. De eenvoud en rust heb ik mee teruggenomen in mijn winkel. Het proberen om de bloem het zo veel mogelijk zelf te laten doen. Niet opsmokken door er andere materialen aan toe te voegen. De natuur is al mooi genoeg van zichzelf”. Ook heb ik in Kyoto veel gewerkt aan trouwboeketten, bruidsboeket, en alle andere bruidsbloemen. Soms wel acht trouwerijen op 1 dag. Van mega grote bloemstukken bij de ingang van de kerk, corsages, tafelstukjes tot een dank boeket voor de ouders.

10891932_1534073226855387_4581448538093182160_n

Van trouwboeket, corsages, boeketten, bloemstukken in de kerk tot strooiblaadjes… wij kunnen alles voor jullie maken in jullie eigen wensen, stijl en budget.

Sinds kort kunnen wij ook David Austin Roses bestellen. Deze zijn jaarrond verkrijgbaar, maar veel bloemen zijn seizoensgebonden, graag vertel ik u welke bloemen prachtig zijn in het jaargetijde waarin jullie gaan trouwen.

U kunt altijd een afspraak maken bij ons in de winkel, maar we kunnen ook in de avonduren bij uw thuis uw bruidsbloemen bespreken.

Gaat u binnenkort trouwen? Hier kunt u vast een afspraak maken.

 bruidsboeket-trouwboeket-drenthe-trouwen-borger

 

 

No Comments

Post a Comment