Bruidsboeket

Bruidsboeket Bloemen Bruiloft &bloemen Borger

De zoektocht is begonnen… ideeën over bruidsjurken, de ringen, welke fotograaf… En welke bloemen…?  Heerlijk inspiratie snuiven op Pinterest  http://www.pinterest.com/karienny/trouwen-bloemen-wedding-flowers/ en op trouwblogs. Ook wij krijgen verschillende aanstaande bruidsparen die ons mailen of bellen over wat er allemaal mogelijk is. Vanmorgen had ik ook een aanstaande bruidegom aan de telefoon. Wisten jullie trouwens dat van oud her het eigenlijk zo is dat de aanstaande bruidegom de bloemen moet betalen?

Hoe klein of hoe groot een bruiloft ook is, een bruidsboeket is altijd aanwezig en is onmisbaar op een Nederlandse bruiloft. Tijdens mijn periode in Kyoto Japan heb ik mogen werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in bruiloften. Soms hadden we wel 8 bruiloften op een dag. Geweldige bruidsboeketten en mega grote bloemstukken mochten wij maken voor de kapel of voor de kerk. Overal kwamen bloemen te staan. Ook de ouders van het bruidspaar krijgen bij de bruiloft een bos bloemen, als bedankje voor dat ze mogen trouwen.

Door mijn ervaring in Japan heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in het maken van bruidsboeketten, corsages, bloemstukken en alles wat je maar kan bedenken op het gebied van trouwbloemen. Samen met het aanstaande bruidspaar ga ik aan de slag wat zij voor wensen en budget hebben.  Bijna alles is wel mogelijk. De komende tijd zal ik op mijn blogs leuke tips geven wat allemaal mogelijk is op het gebied van trouwbloemen. Dus ben jij een aanstaand bruidje? Hou dan zeker mijn blog in de gaten! Of op mijn Pinterest pagina: http://www.pinterest.com/karienny/trouwen-bloemen-wedding-flowers/

&bloemen is onderdeel van Trouwkanaal: www.trouwkanaal.nl. Verschillende bedrijven samengebundeld voor alles wat met je grote dag te maken heeft!

Ook op http://www.trouweninderegio.nl/ staan verschillende bedrijven in de regio waar u terecht kunt.

 
Bruidsboeket Bloemen Bruiloft &bloemen Borger
4 Comments

Post a Comment