bruidsboeket-gerbera-rozen-roze-bijzonder-borger-bloemenzaak1

Bruiloft S + J

Bruiloft  S + J

 

Zij in een prachtige witte jurk en hij in een strak pak…en dan moet je kijken hoe stoer en schattig de bruidskinderen er op de mooiste dag van hun ouders op staan!

Ik heb net deze mooie foto’s van Sabine mogen ontvangen…de ene foto nog mooier dan de andere. Alles pas gewoon bij elkaar, de kleuren van de ballonnen boog tot de mooie eend als trouwauto. De kleuren van de kleding en de bloemen die ik mocht maken voor dit bruidspaar.

Echt alles zag er top uit!!!! We zijn net er weer van onze huwelijksreis?

Het zag er allemaal donders mooi uit. Het autostuk was super mooi, echt prachtig!!!

Onze hele dag was helemaal super!!!! Heel mooi gehad, kon niet beter!!!

‘s morgens stond ik al vroeg op voor de bruidsbloemen. Geen probleem hoor, ik wil namelijk dat de bloemen zo lang mogelijk vers blijven op de dag. Want met mooi weer hebben ze toch even wat te verduren. De zon begon al te schijnen toe ik aan het werk was in de winkel voor het samenstellen van de bruidsbloemen.

Voor S & J mocht ik een mooie biedermeier bruidsboeket maken met witte rozen met een zacht roze harte, gipskruid en grasjes erover heen. Mooie bruidegomscorsage, bruidsjonkercorsage en natuurlijk mocht het lieve bruidsmeisje hetzelfde boeketje hebben als mama. Ook de auto werd niet vergeten en heb ik een klein boeket als het bruidsboeket gemaakt, zo dat het 1 geheel word.

Hieronder de mooie foto’s…ik ga nog even na genieten, jullie ook?

roze-rozen-biedermeier-bruidsboeket-hoogeveen bruidsboeket-bruid-ophalen-bij-huis-autobloemstuk-trouwringen autobloemstuk-trouwauto-bloemist-drenthe-hoogeveen-borger auto-trouwauto-bloemen-bruiloft-trouwen-biedermeier bruidsjonker-kindercorsage-bruidsbloemen bruidsmeisje-bruidsmeisjeboeketje-netzoalsmama bruidskinderen-bruidsmeisje-bruidsboeket corsage-bruidegom-drenthe-hoogeveen-bloemist trouwringen-bruidsboeket-biedermeier-roze-witte-rozen-gipskruid eend-renault-trouwauto-witte-roze-rozen-gipskruidautobloemstuk