bloemist, borger, bloemenwinkel, bloemen bezorgen, boeket, planten, plantenwinkel, boeket bloemen bezorgen, fleurop, bloemen,

De bloemenwinkel met een verrassend concept!

&bloemen: een eigentijdse bloemenwinkel met een verrassend concept. Midden in Borger!

” Hoe fijn en mooi dat wij elke dag met verse bloemen, bloemcreaties mogen maken!”.

&bloemen is sinds 2008 een begrip in  Borger en de wijde regio. Wij zijn bloemisten in hart en nieren. Bloemen zijn onze passie, onze boeketten geven het leven kleur. Hoe fijn is het dan dat wij klanten blij mogen maken met een prachtige losse bloemen, mooi boeket, een hippe plant of een gave mondgeblazen vaas voor in huis! Want bij &bloemen zijn wij er voor iedereen: budget maakt niet uit, want van een klein bosje bloemen voor oma, tot een bloemstuk voor een klasse restaurant. Van een snoepboeket voor uw neefje dat z’n zwemdiploma haalt, tot een ‘gewoon omdat ik van je hou’ bos bloemen voor uw geliefde. We maken alles met dezelfde aandacht en passie in onze winkel.

&bloemen in 5 woorden: spontaan, vakmanschap, creatief, kwaliteit en meedenkend. Bovendien kunt u rekenen op een goede en betrouwbare bloemist die mee denkt met haar klanten!

In de winkel van &bloemen in hartje Borger kunt u zich ook laten inspireren door een collectie moderne woonaccessoires, zoals tijdloze potten, glaswerk in verschillende soorten en maten en bijzondere ‘&bloemencreaties’. Elke week komen er nieuwe producten in de winkel, die met zorg zijn uit gezocht. Nu hebben we weer nieuwe collectie van Fidrio binnen gekregen, prachtig mondgeblazen glaswerk, maar ook planten komen soms wel 2 keer in de week vers binnen. Wij zijn van mening dat je beter bij kan bestellen dan je winkel overvol neer zetten en niet meer door de bomen het bos kan zien. Hierdoor krijgen we ook vaak de complimeten dat het zo ruim en overzichtelijk is. Het voordeel dat wij elke dag verse bloemen en planten kunnen bestellen, is dat wij heel snel kunnen schakelen, maar ook kunnen bestellen voor de klant! Als iets bij de inkopers op voorraad is kan het soms binnen 12 uur al in de winkel staan! Hoe fijn is dat!

Bent u misschien een dagje uit in Drenthe? &bloemen is een inspirenende bloemenwinkel die zeker een bezoekje waard is, vinden wij zelf!

Geen tijd om langs te komen? U kunt uw bloemen ook online bestellen.