voorjaar_bloemen

Is het al voorjaar..?

Is het al voorjaar?

flower_tape_enbloemen_borger

gereedschap_bloemen_borger

voorjaar-BLOEMEN-borger

hyacint_enbloemen_borger

tulp_en_bloemen_borger

voorjaar_bloemen_borger

stamps_tullip_enbloemen_borger

voorjaar_bloemen

voorjaarsboeket_borger

Is het al voorjaar?

Voorjaar waar ben je! Die vraagt galmt al de hele week door mijn hoofd.

Het is nog elke dag zulks mooi weer geweest. Dat ik helemaal geen gevoel heb dat het winter is. Het voorjaar is direct begonnen in mijn winkel, eigenlijk al met de kerst. De eerste snij tulpen kwamen binnen en toen de hyacintenbollen…ja met de kerst willen de klanten ook al wat voorjaar in hun kerststuk. Maar nu een paar weken laten,… het is toch nog winter aan het worden.

Vanmorgen voor het eerst de ramen van mijn auto moeten krabben en ach ja de winterjas moet ook maar aan. De dikke sjaals en handschoenen toch maar weer uit de kast halen?

Maar heb ik er nog wel zin in? Ik ben altijd van de winter, een beetje sneeuw en schaatsen ja hoor mij kan je er wel voor porren. Maar op een of andere manier heb ik het dit jaar niet. Natuurlijk vind ik dit weer beter dan alleen maar regen. Dan heb ik ook liever overdag mooi weer met een beetje zonneschijn en wat kouder hoor!

Maar in mijn winkel: aaaaa ik wil zo graag het voorjaar er in doen. Maarja we hebben nog een dikke week januari te gaan en het is echt nog lang geen voorjaar! We moeten,…ik moet dus nog even wachten. Maar stiekem ga ik toch wel beginnen. Ik heb heerlijk de stoep vol staan met prachtige tulpen en de anemonen staan prachtig te staan tussen mijn andere bloemen. Nee hoor ik begin zo her en der toch al heerlijk met de voorjaar er in te brengen. En ik merk dat ik niet de enigste daar in ben hoor! Er zijn al vragen van klanten die om spullen vragen die ik pas anders in maart kan krijgen. We hebben het gewoon allemaal denk ik wel een beetje! Nu wil ik niet eigenlijk alleen maar over het weer hebben hoor! Maar merk aan veel klanten dat er toch her en der een klant bij zit die net zo als mij al denkt: doe het voorjaar er maar in!

Druk bezig met de voorbereidingen voor het voorjaar in de winkel zijn dus al in volle gang: vooral in mijn hoofd. De nieuwe indeling van de winkel: welke kleuren gaan we gebruiken en welke producten ga ik waar neer zetten. Nee, in mijn hoofd is het al lang voorjaar!

Toch ben ik blij dat ik er overdag ook al mee bezig mag zijn. Zo kreeg ik vanmorgen via mij online webshop een prachtige opdracht die perfect paste bij mijn hoofdspinsels!

Ik mocht een prachtig voorjaars boeket maken… ow heerlijk…mij hoor je dus de hele dag niet meer: dit is toch genieten?

Foto’s gemaakt door: Karien Niemeijer

Tekst: Karien Niemeijer

Instagram