Karien gaat schrijven

Och jee. Ik aan de blog. Het staat er toch echt: Karien gaat schrijven! En terwijl ik deze zin schrijf hoor ik mij het denken. Iemand die totaal niet van het schrijven is en nog maar net weet wat  een vocabulaire is, aan de blog. Maar ach wat maakt het ook uit. Ik begin gewoon.

Ik begin gewoon: Ik BEN al begonnen merk ik.  Hoppa. Een woord die ik samen met een goede vriend vaak gebruik als we aan het werk gaan. Toch blijf ik me afvragen ..het hoe wat waar wanneer van blogs. Dus heb ik net stiekem op het wereld wijde web gekeken waar ik dan moet beginnen. Er zijn blijkbaar allerlei hulp website die je opgang willen helpen om te gaan schrijven. Ergens lees ik zelfs dat het ontspannend werkt.

Na wat verder te hebben geklikt kom ik opeens een foto tegen van Sarah Jessica Parker. SITC. Zie opeens het voor me…ook achter een prachtig bureau, in zo’n prachtig ingerichte gestylede kamer, uitkijkend op een straat in  New-York City.  “Terug op aarde” merk ik dat ik in Borger City zit. Achter mijn laptop in mijn eigen prachtig ingerichte bloemenwinkel. Uitkijkend op mooie bloemen en creaties die ik net zelf heb klaar gemaakt.  En… gewoon aan het bloggen ben, terwijl ik het niet eens door heb. Ik ben gewoon begonnen met mijn blog.

Hoera! Bedankt Sarah! Voor je inspiratie, al zullen mijn blogs wel gaan over iets bloemigs. Dus laat ik de bijtjes  achter voor jou! Heerlijk, ..ze hebben gelijk:  het werkt ontspannend. Helemaal vol inspiratie weer hup aan het werk.  Hoppa! Karien gaat schrijven…. Karien is haar het schrijven haha…

No Comments

Post a Comment