Natuurlijke wandobjecten

De vakantie zit er voor ons weer op! Heerlijk helemaal niets gedaan. Behalve bijtanken en inspiratie opdoen voor de komende periode. Want ondanks dat we nog op slippers lopen en zweet op het voorhoofd van de wamte… we hebben de kerst al ingekocht! Nu ben ik niet de enigste die vroeg is, mijn overbuurvrouw van kinderkledingzaak BLEITOE, heeft de collectie zomerjassen al in bestelling ( terwijl de winterjassen net zijn binnen gekomen).

De vruchtjes en de stonken komen al weer binnen. De eerste Rosa takken zijn ook al weer binnen,….het begint in de bloemen al een beetje herfst te worden. We zijn direct na onze vakantie dan ook weer druk aan de slag gegaan met leuke dingen te maken. Onze eigen creaties. Ook liep ik al een hele tijd in mijn hoofd rond met het idee dat ik weer natuurlijke wandobjecten wilde maken. Iets anders aan de muur dan kransen.

natuurlijk_wandobject_boomschors_1

natuurlijk wandobject boomschors

Nu blijven wij onze eigen kransen natuurlijk ook gewoon maken. Maar ik wilde mijn wandobjecten weer oppakken. Voor een aantal jaar geleden hebben we er een paar gemaakt en mijn klanten waren zo enthousiast dat ik er niet tegen kon maken. Maar door de drukte van de winkel en andere zaken is het een beetje op de achtergrond gekomen. Wat heel erg jammer is natuurlijk. Dus hup, in de auto en op zoek naar ondergronden. Wij aan het plakken, prachte schelpen en drijfhout. Boomschors en andere materialen. Heerlijk creatief weer bezig zijn. Ondanks dat we elke dag creatief bezig zijn is dit ook meer een beetje kunst! In de prachtig frisse nette winkel hebben we ze opgehangen. We hebben er gewoon een beide met stilte naar gekeken. Prachtig vonden wij ze. Blijkbaar was onze klant daar het ook mee eens en na zaterdag waren we ze dan ook allemaal weer kwijt. Dus hup weer in de auto en naar de groothandel om nieuw ondergronden te halen.

natuurlijk_wandobject_boomschors_1

natuurlijkwandobject

natuurlijk_wandobject_schelpen_2

Of het dan een boeket, afscheidsbloemstuk, single roos of een prachtige buitenarrangement…we zijn elke dag weer creabea bezig! Love ons vak!

 

 

No Comments

Post a Comment