&bloemen Ambassadeur Damasque rozen

damasque-roses-ambassadeur-drenthe

Parfum rozen

Geurende rozen exclusief bij &bloemen in Borger

Er komt steeds meer vraag naar de geurende Tambuzi rozen

De prachtige winkel van &bloemen in Borger, exclusief in Drenthe een mooi assortiment geurende rozen te vinden. Ga eens langs en verwonder uzelf in mooi in gerichte paas/lente winkel van &bloemen. Naast de lekker geurende rozen zijn er natuurlijk veel meer bijzondere bloemen en producten te zien. De winkel is namelijk al helemaal in lente/paassfeer ingericht.

 

damiasque-roses-ambassador-enbloemen-borger-8

Hoe het allemaal begon

Begon in augustus 2011, werd bij Parfum Flower Company de naam “Parfum” niet willekeurig gekozen. Zoals je misschien al gemerkt hebt, maar weinig moderne snijrozen hebben geen geur helemaal. De rozen van Parfum Flower Company doen dat wel!! Als trouw aan hun naam, hebben zij gezocht naar een brede selectie van snijrozen die nog een opvallend mooie geur in hun kern.

Bruiloften

Het is geen wonder dat de natuurlijke delicate uitstraling van een tuin roos (soms een pioen roos of de kool nam) groeit in populariteit voor bruiloften en evenementen. Gewoon bladeren door elke bruidstijdschrift of bruiloft blog van vandaag en u zult zeker vinden tal van tuin steeg bruiloft foto’s.

De weelderige gelaagde bloemblaadjes en afgeronde bloeit maken deze rozen een perfecte bloem wanneer u een zachte romantische look.

Een geweldig bloemcadeau

Als u wilt een geweldige bloemen cadeau te sturen, is het moeilijk om een ​​mooie opdracht van tuinrozen verslaan. Ze maken ook een geweldig alternatief als je wilt bloemen zoals pioenrozen als ze niet in het seizoen. Meest populaire zijn witte tuin roos en roze tuin steeg kleuren, maar we voeren ook rood, perzik, groene en gele rassen, alsmede de zeer populaire David Austin ™ tuin rozensoorten.

boeket-bezorgen-in-borger

Verbetering voor de regio/ Foundation Tambuzi

Niet alleen gedreven voor de winst, maar ook de verbetering van de regio van Tambuzi

Als je vragen hebt over de prachtige en geurende tuin rozen, gelieve ons een seintje op info@enbloemen.nl en we zouden meer dan blij om te helpen.

Deze bloemen maken het leven beter, dat is wat we geloven.

In het midden van de jaren 1990, Tim en Maggie Hobbs – een jong en dynamisch koppel met Keniaanse roots, kwam in een mooie, verlaten boerderij aan de voet van de heuvels van Mount Kenya slechts mijl van de evenaar. De boerderij 64 hectare, van oorsprong een boerderij zuivel en rundvlees, te koop stond en met zijn perfecte omstandigheden voor de teelt van rozen de Hobbs gekocht en ontwikkelde het tot wat het nu is: een gespecialiseerde leverancier van traditionele tuin geurende Rozen de enige in Kenia .

Vandaag, Tambuzi Ltd heeft 25 hectare onder tuinbouw productie, met de rest gewijd aan duurzame bosbouw, bijenteelt, groenten en vee. Het is ook de thuisbasis van Tim, Maggie en hun drie jonge kinderen.

Tambuzi is een bedrijf gedreven niet alleen voor de winst, maar met de bedoeling van het verbeteren van de wereld om haar heen. Het bedrijf de slogan ‘stop en ruik de rozen’ stuurt een eenvoudige boodschap – te vertragen, kennis en genieten van alles om je heen.

Het bedrijf gelooft sterk in het concept van gedeelde waarden, en zij acht het welzijn van haar medewerkers en de naburige gemeenschappen om een ​​deel van zijn kracht zijn. Tambuzi maakt gebruik van de best practice methoden mogelijk om ervoor te zorgen dat er geen negatieve effecten op de integriteit van het milieu. Wij zijn er trots op een van de slechts vijf ‘gouden’ gecertificeerde leden van de Kenya Flower Council zijn