Damasque Ambassadeur

 

Damasque Parfum rozen

 

Geurende rozen exclusief bij &bloemen in Borger

Er komt steeds meer vraag naar de geurende Damasque Tambuzi rozen

De prachtige winkel van &bloemen in Borger, exclusief in Drenthe een mooi assortiment geurende rozen te vinden. Ga eens langs en verwonder uzelf in mooi in gerichte winkel van &bloemen. Naast de lekker geurende rozen zijn er natuurlijk veel meer bijzondere bloemen en producten te zien.

 

 

Damasque   &bloemen

Karien Niemeijer is de trotse en vooral enthousiaste eigenaresse van &bloemen. Ze staat vol passie en vrolijkheid in haar winkel. Elke dag krijg ze nieuwe verse producten in haar winkel. Hierdoor is ze steeds enthousiast om mooie bloemcreaties te maken. De winkel van &bloemen wordt gekenmerkt door sfeer, ruimte en natuurlijke bloemen en planten. Karien: “Ruimte en overzicht is heel belangrijk in een winkel. Zodat de producten die in de winkel staan gepresenteerd het beste uitkomen in de ruimte.” Dus echt een bloemenwinkel waar producten als bloemen en planten een soort podium krijgen. Regelmatig treft de klant van &bloemen dan ook nieuwe innovatieve producten in de winkel aan die passen bij de visie van &bloemen.

Karien staat met een grote smile in de winkel. Want elke dag die prachtige producten word je toch direct blij van! Ook de rozen van Damasque geven haar het gevoel van blijheid. Karien: “Als er mensen al langs mijn winkel lopen met hun fiets aan de hand en met fiets en al in de winkel staan om te zeggen: “JE HEBT ZE WEEER!!! Je kunt ze namelijk al op de stoep ruiken”, dan is toch je hele dag weer goed? Mensen zijn enthousiast niet alleen van de geweldige geur maar ook het hele verhaal achter de rozen. Ecologisch, duurzaam en de foundation die is opricht spreken de klanten van &bloemen zeer aan.

De eerste reactie toen Karien de rozen van Damasque binnen kreeg zal ze niet gauw vergeten….De doos waar de bloemen in waren verpakt was al een plaatje op zich.. Het was net Sinterklaas toen ze de doos ging uitpakken. Mooi verpakt met zelfs watten om de stelen. Na de verzorgingstips te hebben op gevolgd…was het even stil… mmm de rozen geurden helemaal niet… Karien kan zich nog goed herinneren dat ze dacht als ik maar niet in het ootje ben genomen met een prachtige verkoopverhaal. ’s Avonds kwamen haar zus en een goede vriend de winkel binnen en zeiden…wauw wat ruikt het hier heerlijk! Wat is dat? Heb je geurkaarsjes aan? In een flits stond Karien bij haar geurrozen… ZE GEURDEN! Wauw wat een ervaring!

Karien vind het belangrijk om echt bloemist te kunnen zijn. Producten die bij een bloemist thuis horen staan in de winkel van &bloemen. Rozen zijn daar natuurlijk ook een onderdeel van. Het hele verhaal achter de Damasque rozen past perfect bij Cittaslow, waarbij &bloemen is aangesloten. &bloemen kan merken dat er steeds meer klanten bewuster bloemen kopen, ecologisch, duurzaamheid en waar wordt het gekweekt wordt steeds belangrijker voor de kopende klant.  Bij de Damasque rozen is de geur en soort roos belangrijker dan hoe lang deze zal staan. Een geur waar mensen een herinnering mee kunnen krijgen is misschien voor Karien net zo belangrijk. Karien heeft na haar werkervaring in Kytoto Japan zich gespecialiseerd in bruidsbloemen. Het is toch prachtig als een bruidspaar prachtige rozen kan gebruiken die hun herinneringen mee kan geven.

Hoe mooi is het verhaal die Karien kreeg te horen van een bruidspaar die had gekozen voor Damasque rozen; prachtige rozen in hun bruidsboeket, maar ook in de corsages voor de daggasten. Leverde een prachtig moment op: De moeder van de bruid liep naar de fotograaf toe en zei: “Let u wel op dat u niet alleen foto’s maakt waar ik met mijn neus in de heerlijk geurende roos hang? 

 

&bloemen

damasque_geurende_roos_bloemist_borger

 

damasque-tambosi_geurende_roos_bloemist_borger

damasque-tambosi_geurende_roos_bloemist_borger