Samenloop voor Hoop

Samenloop voor Hoop Borger is een wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Met dit bijzondere evenement vieren we met z’n allen het leven, worden de (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet, herdenken we de overledenen en zamelen ze geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren zij ook een Samenoop voor Hoop in Borger.

Leef mee, Loop mee!

Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen teamleden 24 uur afwisselend. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten van alle activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten.

Wat zijn de hoogtepunten?

In Borger is bijna 100.000 euro ingezameld voor de kankerbestrijding. Op sportpark De Drift werd van zaterdagmiddag tot zondagmiddag 24 uur onafgebroken gewandeld tijdens de Samenloop voor Hoop.

Ruim 1400 volwassenen en 200 kinderen liepen een parcours van 400 meter op het sportpark. Onder de deelnemers waren veel familieleden en vrienden van overleden kankerpatiënten of mensen die de ziekte overleefd hebben.

 

Wij, van &bloemen, hoefden dan ook niet lang na te denken of wij hier aan mee konden doe: we hebben o.a. een prachtig bloemstuk gemaakt voor de servivors vip tent en hebben verschillende andere producten gedoneerd.  Persoonlijk ging dit ook ons aan. Net zo als vele lopers, hebben wij de afgelopen jaren ook (te) veel meegemaakt met deze ziekte.

 

Voor iedere loper die mee heeft gedaan! Petje af en jullie zijn TOPPERS!!!

 

bloemstuk_vip_tent_borger  survivors_vip_tent

wens_boom_enbloemen  wens_boom_tent_vip

No Comments

Post a Comment