trouwbeurs

Trouwbeurs van Trouwkanaal

Trouwbeurs van Trouwkanaal!

 

Afgelopen zondag 14 september was het zo ver!

De tweede Trouwkanaal trouwbeurs georganiseerd, mede door &bloemen.

trouwkanaal_beurs_enbloemen-

Wat een drukte er voor aan, de publiciteit en alles wat er van te voren nog bij komt kijken.

 

2trouwkanaal_beurs_enbloemen

 

3trouwkanaal_beurs_enbloemen1

De stand van &bloemen: Ik had de avond ervoor 3 bruidsboeketten klaar gemaakt. Ik wilde zoveel maken, maar wat. Welke bruidsparen zouden langs komen: klassiek, modern, landelijk, vintage…

Ik ben maar gewoon begonnen en kwam uit op een klassiek, met een moderne twist boeket, biedermeier met avalache roses White Naomi, met vanda orchidee van ANCO, met een moderne afwerking.

Een calla boeket, die je over de hand heen kan dragen maar ook bij het handvat kan vast houden, lekker stoer en modern, de bruid die weet wat ze wil!

En een vrolijk, hip, gezellig, kleurrijk boeket. En wat viel dit in de smaak. Je ziet nu heel veel borden op pinterest met leuke moderne felle kleuren voor je bruiloft, dus dacht ik waarom niet! Hup en zo had ik hem klaar! Wat ik zei: hij viel in de smaak, het boeket werd vaak in de handen genomen om te bekijken. En ja ik had hem natuurlijk leuk afgewikkeld met paars woldraad en stoer dik ijzerdraad in het paars.

Wat een super combi hoorde ik iemand zeggen. Kijk dit is leuk afgewerkt!

 

 

trouwkanaal_beurs_enbloemen45

 

trouwkanaal_beurs_enbloemen66

 

trouwkanaal_beurs_enbloemen333

In mijn stand had ik mijn website draaien, zodat ik de bruidparen kon laten zien wat wat nog meer doen bij &bloemen, maar ook kon ik foto’s laten zien van bruidsbloemen van bruidsparen die het afgelopen jaar heb mogen maken. ( waarvoor nog dank bruidsparen). Natuurlijk had ik ook wat verschillende boeken meegenomen. Niet alles dan lijkt net een bibliotheek, maar een keuze uit verschillende boeken die ik tot mijn schikking heb. Soms kan het je namelijk een beetje op gang helpen wat je WEL en wat je NIET wilt. En kunnen we samen in het gesprek naar voren laten komen wat de wensen zijn voor de bruidsbloemen. Ik hou van een open stand, ik had mijn stand dan ook zo ingericht dat iedereen welkom is en ruimte heeft om te kijken bij de boeken, scherm en boeketten. Het was mijn bedoeling om tijdens de beurs nog een polscorsage te maken maar ik heb de hele dag heerlijk staan te kletsen met bruidsparen. ( en tussen door heb ik NIET gesnoept van mijn s morgen vers gebakken popcorn)

We hadden voor iedereen die ging trouwen ook een goodie bag klaar staan! Bij de ingang kreeg ieder stel een leuke rode tas gevuld met leuke goodies van de deelnemende bedrijven. Ik had voor &bloemen een leuke knipoog er bij in gedaan. Ik vond het namelijk super leuk dat de bruidsparen de moeite namen om naar Veendam, de trouwbeurs van Trouwkanaal te komen, dat ik dat hun ook graag wilde laten weten. Dus:

Thanks for POPPING by!

Leuk hip in een doorzichtig tasje met mijn visitiekaartje en leuk vast gemaakt met een knijper!

trouwkanaal_beurs_enbloemen

 

 

Hieronder heb ik leuke diverse foto’s toegevoegd van de beurs!

 

 

 

 

 

 

Na een super dag was het inpakken en wegwezen….helaas niet voor deze auto… gelukkig was onze clown snel ter plaats om te helpen!

 

trouwkanaal_beurs_enbloemen4

 

Hieronder heb ik een link geplaatst voor een kleine compulatie gemaakt door : Je trouwdag op DVD! KLIK HIER!!!

Trouwkanaal beurs 2014

 

 

 

No Comments

Post a Comment