Jullie gaan trouwen!

 

Dat betekent een mooie jurk, een mooi pak, champagne, taart en natuurlijk bloemen! Ook voor de styling van al uw bruidsbloemen bent u van harte welkom bij &bloemen.

Wij maken HET boeket, uw bruidsboeket, maar ook voor de corsages en de aankleding van uw trouwlocatie kunt u bij ons terecht. Door de extra aandacht die &bloemen geeft ontstaat er aan de hand van uw wensen altijd een bijzonder en persoonlijk eindplaatje.

Karien heeft na haar afstuderen, enkele maanden in Kyoto, Japan gewerkt. ”Deze ervaring neem ik nog elke dag met mij mee. De eenvoud en rust heb ik mee teruggenomen in mijn winkel. Het proberen om de bloem het zo veel mogelijk zelf te laten doen. Niet opsmokken door er andere materialen aan toe te voegen. De natuur is al mooi genoeg van zichzelf”, aldus Karien. Ook heeft ze in Kyoto veel gewerkt aan trouwboeketten, bruidsboeket, en alle andere bruidsbloemen. Soms wel acht trouwerijen op 1 dag. Van mega grote bloemstukken bij de ingang van de kerk, tot een dank boeket voor de ouders.

Van trouwboeket, corsages, boeketten, bloemstukken in de kerk tot strooiblaadjes… ze kunnen alles voor jullie maken in jullie eigen wensen, stijl en budget.

Wat wil je nog meer?! Liefde, je beste vriend waar je na 10 jaar mee gaat trouwen en trouwen met je voeten in het zand! Het kan allemaal! Wij mochten voor dit super leuk paar de bruidsbloemen maken. Van het bruidsboeket tot aan de corsages, aankleding van de trouwlocatie de Kruimel in Gasselte, tot bloemen bij het diner! Fantastische foto's mocht ik ontvangen, met zelfs een rookkanon! Top idee! Een fantastisch kleurrijk geheel, die de zomerse dag nog extra vrolijk maakte!

¨Wij zijn heel blij om bekend te kunnen maken dat &bloemen een Zankyou International Wedding Award 2018 gewonnen heb! Degenen die deze prijs ontvangen, zijn uitgeroepen tot de beste bruiloft professionals van 2018! 

De Zankyou International Weddings Awards zijn belangrijke awards, waarin de beste professionals van de industrie worden benoemd door het publiek, andere leveranciers én een vakjury. We zijn ontzettend trots deze prijs te hebben gewonnen! Bedankt voor het stemmen!¨

BRUIDSBLOEMEN BIJ &bloemen

Eigen wensen staan voorop!
Bepaal je eigen kleuren en stijl!
Houden rekening met jullie budget!
Door de extra aandacht, altijd een bijzonder eindplaatje!
Bezorgen op de dag zelf? In overleg is er heel veel mogelijk!
Op gebied van bloemen kunnen wij alles voor jullie maken!

Zank You Magazine:

Fleur de bruiloft op met de beste bloemisten uit Noord-Nederland!

 

zank_you_magazine_nederland

Bloemen geven een frisse en vrolijke uitstraling op jullie trouwdag. Als het gaat over de bloemstyling kunnen jullie kiezen voor een bloem die een persoonlijke betekenis voor jullie heeft, maar jullie kunnen ook met de laatste trends meegaan of jullie helemaal overgeven aan een bloemist. Of jullie nou voor rozen of tulpen kiezen, één ding is zeker: de kwaliteit van de bloem moet perfect zijn. Je wilt natuurlijk dat jullie bloemen de gehele dag op hun aller mooist blijven. Om dit te stimuleren willen wij jullie voorstellen aan de beste bloemisten van Noord Nederland! 

Hieronder stellen wij graag &bloemen voor als 1 van de vijf beste bloemisten van Noord-Nederland!

Bij &Bloemen zorgen ze voor een bijzonder en persoonlijk eindplaatje betreft de bloemen op jullie bruiloft. Alle aandacht gaat uit naar jullie als bruidspaar waardoor ze geen enkele wens missen en het hele plaatje op jullie af kunnen stemmen. Karien heeft in Kyoto, Japan gewerkt waar zij al veel werkte aan bruidsboeketten en alle andere bruidsbloemen. Deze ervaring neemt ze hier in Nederland nog elke dag met zich mee. De eenvoud en rust die zij in Japan vond zie je terug in haar winkel en vertaalt zich in de bloem zoveel mogelijk zelf laten doen, aangezien zij gelooft dat de natuur al mooi genoeg van zichzelf is. Bij &Bloemen kun je terecht voor je trouwboeket, bloemstukken en corsages tot aan de strooiblaadjes. Alles in jullie eigen wensen, stijl en budget.

Afspraak maken!

U kunt altijd een afspraak maken bij ons in de winkel, maar we kunnen ook in de avonduren bij uw thuis uw bruidsbloemen bespreken.

Gaat u binnenkort trouwen? Hier kunt u vast een afspraak maken.