Trouwkanaal

Trouwkanaal

Alles wat je nodig hebt voor je bruiloft!

trouwkanaal_berus_bloemen

Organiseert dè trouwbeurs met de beste bedrijven geselecteerd uit Noord Nederland.

Nog een paar weken en het is zover, de Bruidsbeurs georganiseerd door de leden van Trouwkanaal komt eraan.

Zondag 14 september in de Borgerswoldhoeve te Veendam.Tussen 11.00 en 17.00 uur vind je van alles op het gebied van trouwen op deze schitterende locatie. Trouwvervoer, bruidsbloemen, goudsmid, fotograaf, muziek, mode, beauty etc.

trouwkanaal_beurs_2014

Zelfs aan kinderopvang is gedacht. Ook kun je leuke prijzen winnen en zijn er diverse demonstraties. Entree is gratis.

Lid van Trouwkanaal en deelnemer van de beurs op 14 sept a.s:
&bloemen
trouwkanaal_beurs_2014

Jullie gaan trouwen!

Dat betekent een mooie jurk, een mooi pak, champagne, taart en natuurlijk bloemen! Ook voor de styling van al uw bruidsbloemen bent u van harte welkom bij &bloemen.

Wij maken HET boeket, uw bruidsboeket, maar ook voor de corsages en de aankleding van uw trouwlocatie kunt u bij ons terecht. Door de extra aandacht die &bloemen geeft ontstaat er aan de hand van uw wensen altijd een bijzonder en persoonlijk eindplaatje.

Karien heeft na haar afstuderen, enkele maanden in Kyoto, Japan gewerkt. ”Deze ervaring neem ik nog elke dag met mij mee. De eenvoud en rust heb ik mee teruggenomen in mijn winkel. Het proberen om de bloem het zo veel mogelijk zelf te laten doen. Niet opsmokken door er andere materialen aan toe te voegen. De natuur is al mooi genoeg van zichzelf”, aldus Karien. Ook heeft ze in Kyoto veel gewerkt aan trouwboeketten, bruidsboeket, en alle andere bruidsbloemen. Soms wel acht trouwerijen op 1 dag. Van mega grote bloemstukken bij de ingang van de kerk, tot een dank boeket voor de ouders.

Van trouwboeket, corsages, boeketten, bloemstukken in de kerk tot strooiblaadjes… ze kunnen alles voor jullie maken in jullie eigen wensen, stijl en budget.

enbloemen-trouwen-S-10

U kunt altijd een afspraak maken bij ons in de winkel, maar we kunnen ook in de avonduren bij uw thuis uw bruidsbloemen bespreken.

trouwkanaal_beurs_2014

1 Comment

Post a Comment