kerstwinkel_kerst_in_borger_bloemist_bloemenwinkel_wish_flowers_online_webshop_bloemen

&bloemen geeft elk jaar voor haar klanten een WINTER KERST CREATIEF SHOW. Gewoon om dat het super is dat klanten de winkel bezoeken. Dan mag je ook iets terug doen. De winter kerst creatief show is eigenlijk ontslaan doordat de winkel tijdens de opbouw van de eerst kerst ‘s avond zo mooi verlicht was dat Karien zei: “Wat jammer dat mijn klanten dit niet kunnen zien!” Direct was duidelijk dat er elk jaar hard gewerkt word om ‘s avonds het opbouwen van de winkel klaar is, zodat klanten, toevallige voorbijgangers en geïnteresseerden in de winkel, deze uniek sfeer kunnen proeven. Ook is er elk jaar een speciaal thema!

Om de WINTER KERST CREATIEF SHOW op te bouwen, gaat &bloemen altijd even 2 dagen dicht. Er gaan niet alleen een nieuwe collectie de winkel in, nee alles gaat veranderen. Karien: “Ik vind het een uitdaging om er een soort van verrassing van de maken. Als een klein meisje ging ik al bij de etalages langs om te kijken hoe mooi het was. Dit gevoel wil ik ook graag terug laten komen in mijn eigen winkel. Alles wordt afgeplakt en is dus niet zichtbaar van buiten wat er binnen gebeurd. Pas als alles klaar is halen wij het papier weer voor de ramen weg en krijg ik hetzelfde gevoel weer als vroeger. Niet alleen voor het verrassingseffect, maar ook gaan we die dagen zo veranderen dat het ook vervelend is voor de klant, we gaan namelijk alles veranderen, van verven tot bomen ophangen tot van alles. Maar uw wachten wordt dubbel en dwars goed beloond, want het altijd een geweldige ervaring en beleving om te komen kijken bij &bloemen tijdens de winter kerst periode!

RÄDER, Design

Räder, design stories….mooier kunnen we het niet zeggen.

In Nederland ondertussen het meest bekend van de ongeglazuurde witte lichthuisjes en de witte engeltjes to go. In combinatie met alle andere ongeglazuurde witte porseleinen items maakt Räder je interieur verstild. Rust met een heel eigen touch…

Welk seizoen het ook is, Räder heeft altijd iets nieuws. Scandinavische sfeer, fragiele ontwerpen, een eigen boodschap. Met mooie en natuurlijke materialen wordt met gemak elke gewenste sfeer neergezet! Handgemaakt, hand geschilderd en uniek in elk product die binnenkomt. Van hartje tot engeltje to go tot de lichthuisjes.

Tijdens de winter-kerst-show van &bloemen hebben wij weer een groot assortiment van dit prachtige merk binnen.

Räder = Design Stories 🙂 = &bloemen

rader-porselein-drenthe-verkooppunt
rader_porselein_engeltje_wit_witwonen