winter kerst show

kerst-borger-bloemist-kerstshow-rader-dmdepot

Winter kerst show bij &bloemen

"Celebrate" BIJ &BLOEMEN

 

Woensdag 7 november vanaf 19.30 uur tot zaterdag 10 november bent u van harte welkom op de jaarlijkse winter-kerst-creatief-show bij &bloemen.

 

Dit jaar is het anders dan anders: &bloemen viert de hele week feest,.... feest? Ja feest, omdat de winkel van &bloemen al 10 jaar bestaat!! Daarom het thema  "CELEBRATE" ( vieren).Dit jubileum mag gevierd worden vinden wij! Daarom gaan wij in de 2 dagen voor de show even dicht. Om alles te kunnen veranderen naar het thema voor de winter/kerst.

 

De winkel zal daarom maandag 5 november en dinsdag 6 november gesloten zijn. U bent woensdagavond 7 november vanaf 19.30 uur van harte welkom bij "CELEBRATE". Het team van &bloemen wil namelijk graag u verrassen met een volledige nieuwe collectie winter/kerst. Waarom 2 dagen dicht? De hele winkel word namelijk veranderd, geverfd en ingedeeld. Prachtige hangers, op getuigende kerstbomen, bloemstukken, creatieve creaties. Maar ook nieuwe collectie mondgeblazen glaswerk, Storefactory uit Zweden en leuke andere merken worden dan in de winkel neer gezet.  De klanten wanen zich met deze show in de wereld van "CELEBRATE".

&bloemen nodigt u van harte uit om te komen kijken. Onder genot van een hapje en een drankje konden de bezoekers weer heerlijk genieten van al het moois wat wij hebben ingekocht!

 

RÄDER, Design

Räder, design stories….mooier kunnen we het niet zeggen.

In Nederland ondertussen het meest bekend van de ongeglazuurde witte lichthuisjes en de witte engeltjes to go. In combinatie met alle andere ongeglazuurde witte porseleinen items maakt Räder je interieur verstild. Rust met een heel eigen touch…

Welk seizoen het ook is, Räder heeft altijd iets nieuws. Scandinavische sfeer, fragiele ontwerpen, een eigen boodschap. Met mooie en natuurlijke materialen wordt met gemak elke gewenste sfeer neergezet! Handgemaakt, hand geschilderd en uniek in elk product die binnenkomt. Van hartje tot engeltje to go tot de lichthuisjes.

Tijdens de winter-kerst-show van &bloemen hebben wij weer een groot assortiment van dit prachtige merk binnen.

Räder = Design Stories 🙂 = &bloemen

rader_logo_design_
rader-porselein-drenthe-verkooppunt
rader_porselein_engeltje_wit_witwonen