Workshop &bloemen

 

Lijkt het u leuk om zelf een keer een mooi bloemstuk te maken? Dat kan. Door het jaar heen organiseert &bloemen weer, naar veel aanvragen en interesse, diverse workshops. Een leuke en vooral gezellige avond, met aan het einde je eigengemaakt creatie die mee neemt naar huis. De prijs is inclusief de gebruikte materialen, koffie/ thee met iets lekkers. De workshops worden gegeven in de winkel van &bloemen.

Woensdag 14 februari is het weer VALENTIJN!
Maar ben je nog druk op zoek naar een cadeau? Wil dat maar niet lukken?
&bloemen en Bistro LUF hebben DE OPLOSSING:

Een Valentijn – HIGH BIER &bloemen – workshop bij BISTRO LUF in Gasselte.

2 VLIEGEN IN 1 KLAP:
Je hebt de perfecte reden om met je vrienden een HIGH BIER te doen ( incl. 3 biertjes naar keuze en lekkere warme en koude hapjes) en ondertussen kom je thuis met het perfecte eigengemaakte bloemencadeau voor je geliefde!

HOE EN WAT:
Dinsdag 13 februari om 19.30 uur bij Bistro LUF in Gasselte.
Workshop= € 32,50 p.p.
Aanmelden kan bij &bloemen: info@enbloemen.nl of bel 0599-236231 vol=vol

Aanmelden= betalen! Dit kan op de avond zelf met PIN of contant. Afmelden kan tot 3 dagen voor workshopdatum. ( workshop gaat door met minimaal 6 deelnemers)

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en word als 1 van de eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe workshops: inschrijven nieuwsbrief

Reserveren is noodzakelijk. Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u een bevestigingsbrief naar uw email toegestuurd. U kunt zich dan aanmelden via telefoonnummer: 0599-236231 of via info@enbloemen.nl.

 

Eigen groep?

Vind u het leuker om met een eigen clubje een workshop te volgen, bijvoorbeeld als zussen en/of vriendinnen onder elkaar, voor een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden door kunnen spreken.